تماس با ماهی قرمز زمینه ابتلا به آلرژی و حساسیت های پوستی را فراهم می آورد.
به گزارش « وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : حساسیت های پوستی شایع ترین عارضه تماس با ماهی قرمز است که آگاهی از راه های پیشگیری از آن از گسترش آلایندگی های محیطی و مخاطرات بهداشتی جلوگیری می کند.
دکتر «نادر نیک پرست» افزود : با مشاهده هرگونه لک و زخم در بدن ماهی ، باله های تا خورده و بی رنگی فلس های ماهی باید آن را از دسترس و محیط زندگی دور کنید.
وی با تاکید بر خرید ماهی از مکان هایی که تحت نظارت و تایید بهداشتی دامپزشکی است، تصریح کرد : تعویض آب تنگ ماهی قرمز در ظرفشویی باعث آلودگی می شود و بهتر است این عمل در محیط خارج آشپزخانه و با استفاده از دستکش انجام شود.
وی اظهار داشت : ماهی قرمز اگر در ظروف نامناسب نگهداری شود و تغذیه نادرست و شرایط محیطی نامطلوب داشته باشد به بیماری دچار می شود که قابل سرایت به محیط زندگی و افراد خانواده است.
وی خاطر نشان کرد : بیماری های ماهی قرمز، ویروسی، باکتریایی، قارچی ،انگلی و یا وابسته به عوامل محیطی است که بیماری های ناشی از عوامل محیطی به دلیل کمبود اکسیژن آب، جیره غذایی نامتعادل و اسیدی یا قلیایی شدن محیط آب و انواع مسمومیت ها بروز می کند و هر گونه تماس آلودگی را به ا فراد منتقل می کند.